Pagina 1 van 1

Mio 605: paarse wegen

Geplaatst: 03 aug 2019 09:04
door Bart Lode
Hallo,

Iemand een idee waarom sommige wegen in het paars staan op de map, en of je deze vervelende optie kan uitschakelen?

Grtn

Bart

Re: Mio 605: paarse wegen

Geplaatst: 05 aug 2019 20:58
door Marco
Ik kom er niet helemaal uit, de handleiding is hier niet helemaal duidelijk in, maar ook in de handleiding zijn die paarse wegen te zien. Het is vermoedelijk iets met Strava en voorkeurpaden en/of (ja hoe heet dat wedstrijdrijden met strava ook alweer), owh, segmenten.

Strava uitzetten?

Re: Mio 605: paarse wegen

Geplaatst: 17 aug 2019 11:27
door Bart Lode
Alvast bedankt voor uw reactie en opzoekingswerk. De handleiding is daar inderdaad niet geheel duidelijk in. En het heeft mijn inziens ook niks met hoofdwegen te maken. Ergens heb ik iets gelezen over knooppunten maar ook dat is niet geheel duidelijk.

Het toestel zelf ben ik niet tevreden over, veel te groot en het duurt soms een eeuwigheid (meer dan 5 min) om verbinding te maken met de satellieten en op plaatsen waar je het niet verwacht verliest hij zijn verbinding terwijl mijn oudere mio (315) daar geen last van had.

Bij mio zelf raadden ze mij een update aan voor een snellere verbinding en meer stabiliteit maar ook dit bracht niet veel soelaas.

De achterliggende reden van die paarse wegen blijft me wel interesseren. Wie weet is het een interessant weetje waardoor je de map anders gaat bekijken.

Grtn

Bart