tracks op garmin edge 1000

FAQ's voor sport Garmin toestellen, zoals; Forerunner 310, 410, 610, 910XT (en andere) en Garmin Edge 200, 500, 510, 520, 605, 705, 800, 810 1000 en Touring toestellen.
Hanske007
Berichten: 43
Lid geworden op: 25 feb 2014 12:45

tracks op garmin edge 1000

Berichtdoor Hanske007 » 08 mei 2017 21:32

hoi,
heb 32gb sd kaartje geformatteerd naar fat32, volgens mij pikt edge geen ntfs.
laad de tracks met jafawa rtw tool als koersen tcx file in map new files van sd kaart, deze staan ook daadwerkelijk te zien via verkenner in deze map.
start garmin op en tracks worden geconverteerd, alleen maar bepaald gedeelte van wat ingevoerd is.
voer ik het restant op zelfde manier in op de map new files van de edge 1000 dan zijn alle tracks te zien als ik koers kies op edge1000.
iemand enig idee hoe dit komt?
lijkt wel of edge maar bepaalde hoeveelheid van een bron aankan.

ook als gpx bestand invoeren geeft hetzelfde probleem
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2642
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 08 mei 2017 21:37

Ik ken geen limiet, maar die is er vast. Hoeveel tcx bestanden laad je tegelijk?
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
Hanske007
Berichten: 43
Lid geworden op: 25 feb 2014 12:45

Berichtdoor Hanske007 » 09 mei 2017 06:26

ongeveer 100, bij onze vereniging bestaat een rit uit 2 tracks, n.l. heen en terug.
haal ik paar koersen uit de map courses dan kan ik weer nieuwe tracks laden.
raar eigenlijk dat als ik geen koers meer op sd kaart kan laden, deze staan dan wel in de map new files op sd kaart, dat het via edge1000 zelf wel lukt.
ga vanavond eens proberen of het lukt door gpx files op sd kaart te laden.
moet garmin wel elke keer als je track opstart deze berekenen.
als je tcx bestand laad heb je dit niet, krijg je zonder berekenen meteen de route.
gr.
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2642
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 09 mei 2017 07:14

Gaat het bij het converteren c.q. laden van de 100 fout (of zijn het er 200 incl heen/terug)?
Of worden er niet meer dan 100/200 koersen in de keuze lijst getoond?

Conversie met gpx is zwaarder en zal sneller falen ( zo was het altijd, ook met edge 800 bv) dan tcx, met tcx wordt er minder conversie gedaan, wordt direct al als koers herkent.

Als je iets in de newfiles op microsd zet, wordt het toch ook in de course folder op de microsd gezet? (Weet dit niet zeker meer).
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
Hanske007
Berichten: 43
Lid geworden op: 25 feb 2014 12:45

Berichtdoor Hanske007 » 09 mei 2017 12:48

het zijn 100 tracks totaal
wordt inderdaad geconverteerd en op map courses op sd kaart gezet.
maar raar dat als je map new files op edge 1000 zelf gebruikt dat deze dan wel in keuzelijst gezien worden.
zal garmin eens bellen
Hanske007
Berichten: 43
Lid geworden op: 25 feb 2014 12:45

Berichtdoor Hanske007 » 09 mei 2017 14:57

garmin gebeld:
men was wat onduidelijk en kwam na lang gesprek dat Garmin Edge 1000 maar 100 koersen accepteerd.
ik zeg maar als ik er dan nog 30 op intern geheugen van edge zelf zet, worden 130 koersen geaccepteerd.
hulplijn was wat onzeker aan de telefoon.
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2642
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 09 mei 2017 19:03

De spec's laten zien dan je 100 Routes kunt laden: https://buy.garmin.com/en-US/US/p/134491#specs

Mogelijk een omweggetje, als je ze nu niet als koers, maar als activiteit laad (direct als fit in de Activities folder), dan zouden het er veel meer kunnen zijn en maak je van die activiteit de koers indien nodig... omweg, vast niet handig :)

Maar, waarom verhuis je na import 100 koersen niet naar een microSD en herhaal je dat met een 2de microSD? Want koersen op de microSD zouden ook gewoon getoond horen te worden inde Edge. Intern dan geen koersen.
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
Hanske007
Berichten: 43
Lid geworden op: 25 feb 2014 12:45

Berichtdoor Hanske007 » 09 mei 2017 19:52

als fit bestand in de map activities ook geprobeert, loop ik tegen hetzelfde probleem aan.
staan dan wel in de map activities, maar worden niet getoont via Garmin Edge koersen oproepscherm.
Zet nu gedeelte als tcx file in de map garmin/newfiles op sd kaart en gedeelte in de map garmin/newfiles op edge1000.
heb er zo nu 130 koersen opstaan die ik gewoon kan activeren.
snap alleen niet dat het zo wel werkt.

ik kan geen 2 sd kaartjes gebruiken want er wordt bij vertrek rit in onderling overleg besproken wat we die dag gaan rijden en dat is dan 3x in de week.
andere voorrijders hebben oude dakota of etrex en daar werkt meer dan 100 routes wel. :oops:

Terug naar “Garmin Forerunners & Edge 800, 810, 1000, Touring”



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers