Basecamp en Edge820

FAQ's voor sport Garmin toestellen, zoals; Forerunner 310, 410, 610, 910XT (en andere) en Garmin Edge 200, 500, 510, 520, 605, 705, 800, 810 1000 en Touring toestellen.
Hubert Brepoels
Berichten: 4
Lid geworden op: 10 apr 2017 16:52

Basecamp en Edge820

Berichtdoor Hubert Brepoels » 10 apr 2017 18:20

Heb sinds een maand een nieuwe edge820 en daarbij problemen met Basecamp.
Wanneer ik een track in het intern geheugen van mijn toestel save, kan ik ook onmiddellijk de track met de juiste naam zien. Echter wanneer ik de track ook ga fietsen, is achteraf, wanneer ik het toestel aan basecamp koppel, deze naam veranderd in "31-12-1989". En de gereden track wordt weergegeven met "31-12-1989 01".
Hoe kan dit? Heb al Basecamp opnieuw gereset en geïnstalleerd. Ook mijn edge volledig geherinstalleerd. Daarmee bedoel ik de software en de kaarten. Wat gaat er mis. Ik had op dit forum ook al gelezen over een "time zone map". De map in mijn toestel is leeg. En geeft zelfs een fout bij het openen van de map. Mijn FIT bestanden in de gps bevatten wel alle coursen.
Ook in JaVaWa blijkt het toestel geen time zone map te bevatten.
Wie weet hier raad mee?????
Groetjes Hubert,
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2564
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 10 apr 2017 21:45

Tijdzone kaart via Garmin Express opnieuw laden.

Qua laden tracks en het anders heten, daar is niet veel aan te doen. Zend een track nasr de Edge, dan converteert de Edge deze naar een koers. In de Edge word wel netjes de naam van de koers getoond, maar in basecamp alleen een datum/tijd, in basecamp is dat lastig inderdaad.

Melden aan Garmin dat basecamp het niet meer snapt is het enige wat ik kan bedenken.
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
Hubert Brepoels
Berichten: 4
Lid geworden op: 10 apr 2017 16:52

Berichtdoor Hubert Brepoels » 11 apr 2017 11:13

Had eerder al in het verkooppunt dit probleem aangekaart. Daar dacht men dat het toestel in de fout ging. Maar na wat onderzoek is de verkoper het ook eens met mij. Zijn toestel, edge 1000, vertoont dezelfde fout in Basecamp.

Heb dan vandaag terug contact gehad met de verkoper. Hij heeft het probleem aangekaart bij Garmin support.
Ik heb dan ook Garmin aan de telefoon gehad. Hun advies : mailtje sturen met de nodige uitleg.
De oplossing : Garmin zoveel mogelijk, met zoveel mogelijk personen op de hoogte houden van het probleem.

De time zone map kan ik via Garmin Express niet laden.

Alvast bedankt,
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2564
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 11 apr 2017 12:57

Hubert Brepoels schreef:De time zone map kan ik via Garmin Express niet laden.


Via Tools en dan additionele updates?
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
Hubert Brepoels
Berichten: 4
Lid geworden op: 10 apr 2017 16:52

Berichtdoor Hubert Brepoels » 11 apr 2017 17:10

Marco,

In Garmin Express staan onder addtional updates enkel taal bestanden.

Groetjes Hubert,
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2564
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 11 apr 2017 18:23

Probeer eens met WebUpdater programma van Garmin, staat al op je computer (naast BaseCamp).
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
Hubert Brepoels
Berichten: 4
Lid geworden op: 10 apr 2017 16:52

Berichtdoor Hubert Brepoels » 12 apr 2017 16:59

Bedankt voor de reactie Marko,
Maar in Webupdater zijn er enkel maar taalbestanden te downloaden.
Ga effe het antwoord van Garmin afwachtten.
Dit gaat even duren. Ik laat U iets weten.

Groetjes Hubert,
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2564
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 12 apr 2017 17:39

Weet je zeker dat het de tijdzone kaart is? En niet de basis kaart?

De basis kaart Edge 1000/810/820/Explorere is hier te vinden: viewtopic.php?f=39&t=927#p3270

(de tijdzone kaart trouwens ook zag ik en ik heb net de laatste erbij gezet.
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.

Terug naar “Garmin Forerunners & Edge 800, 810, 1000, Touring”



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers