TOPO nederland PRO werkt niet op etrex30

Hier kunt u vragen stellen over welk GPS toestel voor u de beste keus kan zijn. Of welke kaart u het beste kunt gebruiken voor uw activiteit.
Jadieda
Berichten: 5
Lid geworden op: 16 nov 2013 14:31

TOPO nederland PRO werkt niet op etrex30

Berichtdoor Jadieda » 16 nov 2013 14:37

Hallo
Ik heb de garmin TOPO nederland PRO aangeschaft maar deze werkt niet op mijn etrex30 ,
Kaart wordt wel geladen maar ik zie niets op de kaart geen wegen of gebouwen, in uit zoomen helpt niet detailniveau aanpassen ook niet
Op basecamp werkt de kaart prima
De TOPO Benelux 2010 werkt prima
Waar kan dit aan liggen??
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2541
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 17 nov 2013 20:30

Bij stel in kaart, welke kaarten staan daar aan?
Als je de etrex start, krijg je dan een foutmelding over een unlocked map of vergrendelde kaart?
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
Jadieda
Berichten: 5
Lid geworden op: 16 nov 2013 14:31

Berichtdoor Jadieda » 17 nov 2013 20:36

Alleen de Topo nederland pro staat aan, heb wel een 32 gig kaartje met ook een aantal OSM erop, geen meldingen bij starten, lijkt wel of de etrex niet alle info kan verwerken de poi van thuis wordt wel aangegeven.
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2541
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 17 nov 2013 20:41

Haal voor de zekerheid de OSM's er uit.
En zorg ervoor dat je basiskaart ook altijd aan blijft staan.
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
Jadieda
Berichten: 5
Lid geworden op: 16 nov 2013 14:31

Berichtdoor Jadieda » 17 nov 2013 21:08

Alleen de Topo nederland pro staat aan, heb wel een 32 gig kaartje met ook een aantal OSM erop, geen meldingen bij starten, lijkt wel of de etrex niet alle info kan verwerken de poi van thuis wordt wel aangegeven.
Laatst gewijzigd door Jadieda op 17 nov 2013 22:43, 4 keer totaal gewijzigd.
Jadieda
Berichten: 5
Lid geworden op: 16 nov 2013 14:31

Berichtdoor Jadieda » 17 nov 2013 21:18

Ga het proberen ik hou je op de hoogte
Jadieda
Berichten: 5
Lid geworden op: 16 nov 2013 14:31

Berichtdoor Jadieda » 26 mar 2014 17:00

Heb een 32 gig kaartje in mijn etrex 30 met een aantal kaarten
Kwam ongeveer aan 4000 segmenten, een aantal kaarten verwijderd zodat ik onder de 3000 segmenten uit kom. nu werkt alles weer prima
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2541
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 27 mar 2014 21:38

Ahh, dat is wel veel inderdaad.

Zorg ook dat je kaartbestanden per stuk niet groter zijn dan 4 Gb, daarboven gaat het ook vaak fout.

Ik neem aan dat je de kaarten hebt geteld met de JaVaWa Device Manager programma. Let op met de OSM kaarten, ook in de toekomst als er gelijk genummerde kaarttegels voorkomen in verschillende kaarten. Als er 1 kaart uit staat, staan deze tegels ook uit in kaarten die je nog wel op actief hebt.
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
Gebruikersavatar
JaVaWa
Ervaren
Berichten: 209
Lid geworden op: 14 dec 2010 21:21
Contacteer:

Berichtdoor JaVaWa » 27 mar 2014 22:49

Marco schreef:...niet groter dan 4 Gb, daarboven...

Groter gaat gewoonweg niet. Fat32...
Afbeelding
Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's

Terug naar “GPS en Kaart advies”



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers