JVW DeviceManager 3.2

Speciaal voor de programma's JaVaWa GMTK, JaVaWa Device Manager (JDM), RTWtool en anderen om vragen te stellen.
PhilipGroenweghe
Berichten: 11
Lid geworden op: 03 okt 2013 11:34

JVW DeviceManager 3.2

Berichtdoor PhilipGroenweghe » 03 okt 2013 11:42

Na het scannen van de schijven krijg ik op het scherm dat er 0 kaarten aanwezig zijn in 0 bestanden.
Er staan echter wel degelijk 1 kaart op (topo Benelux).
Op de SD kaart staan er 2 op. Ook hier wordt 0 kaarten gerapporteerd bij het scannen.
Wat kan er hier fout gaan?
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2652
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 03 okt 2013 13:28

Welk toestel?

En als dat een zumo 350 is, staat deze dan al in Mass Storage stand?


Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
PhilipGroenweghe
Berichten: 11
Lid geworden op: 03 okt 2013 11:34

Berichtdoor PhilipGroenweghe » 03 okt 2013 15:32

sorry,.. het gaat over de Oregon 650
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2652
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 03 okt 2013 16:58

Soms gaat JDM wel eens de mist in, maar meestal na afsluiten en weer opnieuw starten gaat het wel goed.

Kun je in JDM een rapport maken in het Extra menu en dan de link hier plaatsen?
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
PhilipGroenweghe
Berichten: 11
Lid geworden op: 03 okt 2013 11:34

Berichtdoor PhilipGroenweghe » 03 okt 2013 18:07

ik heb hierop geantwoord in de threat : "Oregon 650 kaart verplaatsen"

http://forum.gps-expert.nl/viewtopic.php?t=1002
Gebruikersavatar
JaVaWa
Ervaren
Berichten: 223
Lid geworden op: 14 dec 2010 21:21
Contacteer:

Berichtdoor JaVaWa » 03 okt 2013 19:39

Marco schreef:Soms gaat JDM wel eens de mist in, maar meestal na afsluiten en weer opnieuw starten gaat het wel goed.

Dit keer toch niet... Ik heb snel versie 3.3 uitgebracht om het op te lossen.
Afbeelding
Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's
PhilipGroenweghe
Berichten: 11
Lid geworden op: 03 okt 2013 11:34

Berichtdoor PhilipGroenweghe » 03 okt 2013 20:59

Dank JaVaWa, versie 3,3 geeft de inhoud nu correct weer,
Dank
Wil51
Berichten: 21
Lid geworden op: 31 mei 2013 15:37

Berichtdoor Wil51 » 05 okt 2013 09:24

Ik krijg de melding dat er een nieuwe versie is. Maar na downloaden en installeren is het nog steeds 3.2. (mac versie)
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2652
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 05 okt 2013 10:07

Inderdaad, bij mij is het ook nog 3.2
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
Gebruikersavatar
JaVaWa
Ervaren
Berichten: 223
Lid geworden op: 14 dec 2010 21:21
Contacteer:

Berichtdoor JaVaWa » 05 okt 2013 10:43

Oeps, ik heb de Windowsversie wel geupdate, maar de Macversie nog niet...
(functioneel is er geen verschil tussen 3.2 en 3.3 voor de Mac)
Afbeelding

Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's
Guy
Berichten: 3
Lid geworden op: 26 nov 2013 09:44

Berichtdoor Guy » 26 nov 2013 10:06

Sinds ik de update gedaan heb naar JDM 3.3, krijg ik hier ook de melding dat er geen kaarten aanwezig zijn, noch op mijn Oregon 450 noch op de SD-kaart. Dit doet zich voor zowel op mijn desktop Win64 als op mijn laptop Win32. Ik kan dus het Zichtbaar in Basecamp niet meer uitzetten. Hoe op te lossen?

Guy
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2652
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 29 nov 2013 08:36

Heb je al geprobeerd de JDM opnieuw te installeren?
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
Guy
Berichten: 3
Lid geworden op: 26 nov 2013 09:44

Berichtdoor Guy » 29 nov 2013 20:16

Ik heb windows eens in safe mode opgestart, en dan werkte het wel. Dus het programma op zich doet het dus. Mijn vermoeden gaat nu naar Comodo. Ik ga dat in het weekend eens deïnstalleren/installeren. Misschien brengt dat soelaas. Wel vreemd dat een oudere versie wel werkte maar na de update niet meer. Ik zoek verder.

Guy
Gebruikersavatar
JaVaWa
Ervaren
Berichten: 223
Lid geworden op: 14 dec 2010 21:21
Contacteer:

Berichtdoor JaVaWa » 30 nov 2013 00:02

Guy schreef:Wel vreemd dat een oudere versie wel werkte maar na de update niet meer.

Dat komt waarschijnlijk omdat het scannen nu op een iets andere manier gedaan wordt; de reden hiervoor is dat de oude manier bij een aantal gebruikers niet goed werkte (maar nu blijkt dat de nieuwe methode dus ook niet bij iedereen werkt :( )
Afbeelding

Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's
Guy
Berichten: 3
Lid geworden op: 26 nov 2013 09:44

Berichtdoor Guy » 02 dec 2013 19:08

Update:

Onder Win32 (Win 7) krijg ik het aan de praat: Firewall van Comodo: filter loopback verkeer uitschakelen.
Onder Win64 (win 7) niet bruikbaar. Zelfs niet zonder Comodo, en zelfs niet in Veilige Modus.

Ik zal het dus moeten gebruiken op mijn laptop onder Win32.

Guy

Terug naar “JaVaWa GMTK & JDM & RTWtool”



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers