Pagina 1 van 1

Geocache filter instellen op etrex 25t

Geplaatst: 27 mei 2017 00:27
door jisperveld
Voor geocachen wil ik in mijn lijst alleen bepaalde typen zien. Daartoe probeer ik een filter in te stellen. Ik heb het volgende geprobeerd:

1. In het profiel Geocachen ga ik via het menu naar Geocachen. Daar zie ik bovenin 3 symbolen waarvan ik het Filter-symbool (rechts) kies. Vervolgens vink ik in de lijst enkele types af. Als ik dan terugga naar het vorige scherm zie ik dat die types niet meer zichtbaar zijn. Nu wil ik dit filter opslaan door rechtsonder op het Filter/ map-symbool te drukken. Het enige dat dan gebeurt is dat dat symbool rood wordt en mijn gps bevriest. Door de batterij eruit en erin te doen kan ik de gps opnieuw starten.

2. Volgens geprobeerd filters in te stellen via Stel in --> Geocaching -->Filter instellen. Als ik dit doe krijg ik echter een leeg scherm met links onderin het "terug"-pijltje.

Wat doe ik niet goed?

Re: Geocache filter instellen op etrex 25t

Geplaatst: 28 mei 2017 09:17
door Marco
De eerste klinkt als een bug en die kun je aan Garmin doorgeven per e-mail of telefoon.
De tweede weet ik zo niet.

Waarschijnlijk zijn er mede cachers die die mogelijk al kennen en ervaring meer hebben in dit forum: http://forum.geocaching.nl/index.php?showforum=54

Re: Geocache filter instellen op etrex 25t

Geplaatst: 31 mei 2017 12:11
door jisperveld
Badankt voor de reactie. Ik ga Garmin contacten.

Re: Geocache filter instellen op etrex 25t

Geplaatst: 01 jul 2018 15:46
door Schat4rus
Ik heb het zelfde probleem. Hoe heb je dit opgelost?

Re: Geocache filter instellen op etrex 25t

Geplaatst: 01 jul 2018 22:06
door jisperveld
Het is al een tijdje geleden dat ik dit probleem had. Het advies van Garmin was om mijn gps te resetten. Daar was ik huiverig voor omdat ik dan al mijn instellingen kwijt zou zijn. Gelukkig blijven de bestanden wel gewoon bewaard. Dus eerst mijn instellingen op een blaadje geschreven en toen toch maar gereset. En het probleem is opgelost. En dan natuurlijk weer de instellingen terugzetten. Maar daardoor ben ik mijn gps ook weer beter gaan begrijpen.
Veel succes er mee.