278C en interngeheugen

FAQ voor alle Navigatie toestellen die niet in de andere forum delen passen.
Gebruikersavatar
Mollex
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 mei 2010 09:55
Locatie: Maarn

278C en interngeheugen

Berichtdoor Mollex » 11 okt 2010 10:27

:-D .
Beste Marco,

heb een 278C kunnen bemachtigen tegen een redelijke prijs. Bij jouw procedure (als vermeld bij http://forum.gps-expert.nl/viewtopic.ph ... webupdater) om de de huidige kaart in het interne geheugen van "cn2009nt & Atlantic Routable Highway Basemap v3" op te hogen naar "CNEUNT2011.20" komt een boodschap op de 278C: "incompatible datamodule" en bij MS 6.13.7:

"<xml>
<ErrorReport>

<Error>
<Exception>
<SourceCodeLocation>
<SourceFileName>XFERTHREAD.CPP</SourceFileName>
<SourceFileLine>792</SourceFileLine>
</SourceCodeLocation>
</Exception>
<Application>
<Name>WebUpdater</Name>
<Build>
<Version>
<VersionMajor>2</VersionMajor>
<VersionMinor>4</VersionMinor>
<BuildMajor>2</BuildMajor>
<BuildMinor>0</BuildMinor>
</Version>
<Type>Release</Type>
<Time>Apr 13 2009, 18:31:24</Time>
<Builder>sqa</Builder>
</Build>
<LanguageID>1043</LanguageID>
<PartNumber>006-A0134-00</PartNumber>
</Application>
<Computer>
<OperatingSystem>WIN32 Windows Platform, Major Version: 6, Minor Version: 1</OperatingSystem>
<Processor>Pentium Pro or Pentium II</Processor>
<RamSize>2097151</RamSize>
</Computer>
<Time>2010-10-11T08:40:39Z</Time>
</Error>

<Error>
<Exception>
<SourceCodeLocation>
<SourceFileName>XFERTHREAD.CPP</SourceFileName>
<SourceFileLine>792</SourceFileLine>
</SourceCodeLocation>
</Exception>
<Application>
<Name>WebUpdater</Name>
<Build>
<Version>
<VersionMajor>2</VersionMajor>
<VersionMinor>4</VersionMinor>
<BuildMajor>2</BuildMajor>
<BuildMinor>0</BuildMinor>
</Version>
<Type>Release</Type>
<Time>Apr 13 2009, 18:31:24</Time>
<Builder>sqa</Builder>
</Build>
<LanguageID>1043</LanguageID>
<PartNumber>006-A0134-00</PartNumber>
</Application>
<Computer>
<OperatingSystem>WIN32 Windows Platform, Major Version: 6, Minor Version: 1</OperatingSystem>
<Processor>Pentium Pro or Pentium II</Processor>
<RamSize>2097151</RamSize>
</Computer>
<Time>2010-10-11T08:42:06Z</Time>
</Error>

<Error>
<Exception>
<SourceCodeLocation>
<SourceFileName>XFERTHREAD.CPP</SourceFileName>
<SourceFileLine>792</SourceFileLine>
</SourceCodeLocation>
</Exception>
<Application>
<Name>WebUpdater</Name>
<Build>
<Version>
<VersionMajor>2</VersionMajor>
<VersionMinor>4</VersionMinor>
<BuildMajor>2</BuildMajor>
<BuildMinor>0</BuildMinor>
</Version>
<Type>Release</Type>
<Time>Apr 13 2009, 18:31:24</Time>
<Builder>sqa</Builder>
</Build>
<LanguageID>1043</LanguageID>
<PartNumber>006-A0134-00</PartNumber>
</Application>
<Computer>
<OperatingSystem>WIN32 Windows Platform, Major Version: 6, Minor Version: 1 </OperatingSystem>
<Processor>Pentium Pro or Pentium II</Processor>
<RamSize>2097151</RamSize>
</Computer>
<Time>2010-10-11T09:02:28Z</Time>
</Error>

</ErrorReport>"

Zie ook meegestuurde JPG.

Vraag: Wat zijn de verschillende parameters die ik op kan geven bij het programma WebUpdater.exe? Bij Garmin wordt ik niets wijs.

Misschien kun je ook een richting geven bij wie of waar ik meer informatie kan vergaren.

Dank bij voorbaat voor een reactie.

:? :?
Groet, Lex Molenbroek.
Gebruikersavatar
Mollex
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 mei 2010 09:55
Locatie: Maarn

Berichtdoor Mollex » 11 okt 2010 12:23

Marco, :oops: :oops: heb zelf mijn fout gevonden. De GMAPPROM.IMG stond op een andere plek, hij is nu aan het sturen.
Groet, Lex Molenbroek.
Gebruikersavatar
Mollex
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 mei 2010 09:55
Locatie: Maarn

Berichtdoor Mollex » 11 okt 2010 16:59

Marco, nu alles werkt wil ik graag weten hoeveel "intern geheugen" beschikbaar is voor de CNEUNT2011.20.
Heb een "benelux CNEUNT 2011.20" (170.082.304 bytes) kunnen sturen, maar een volledige "W. en Centraal Europa" (1.942.880.256 bytes) geeft een fout na een bepaalde tijd. De reeds aanwezige CNEUNT2011.20 is dan wel al weg.

Vraag is dus:

Hoeveel intern geheugen is beschikbaar voor een kaart na een na een harde reset van de 278?

De laatste firmware (3.40) is aanwezig.

Dank bij voorbaat voor een antwoord.

Groet, Lex Molenbroek.
Groet, Lex Molenbroek.
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2534
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 12 okt 2010 19:55

Wel, er zit 2048Mb in en ik heb er wel eens 1910Mb ingekregen, maar je zit dan wel op de limiet. Een exact getal weet ik ook niet, kost te veel tijd om dat uit te zoeken :)


Maar mogelijk is het maar 1984Mb in de ICT werd dit ook wel eens 2Gb genoemd. De spec's van de 278 hebben het alleen over 2Gb.
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
Gebruikersavatar
Mollex
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 mei 2010 09:55
Locatie: Maarn

Berichtdoor Mollex » 13 okt 2010 08:39

Marco, dank.

Ga nu zelf wel verder.

1500,3 MB zit er nu in.

Zal nu 1,59GB proberen.

1,942 GB mislukte, maar kan natuurlijk aan wat ander liggen.
Groet, Lex Molenbroek.

Terug naar “GPS Toestellen overige”



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers