Touch screen van Prolech MT3502 werkt niet.

FAQ's voor TomTom modellen Rider, Rider2, Urban Rider en Rider Pro Europe en de GoClever Rider.
Snicker
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 aug 2014 13:23

Touch screen van Prolech MT3502 werkt niet.

Berichtdoor Snicker » 14 aug 2014 17:29

Ik heb zonet dit toestel gekocht:
http://www.prolech.net/pro_show.asp?id=938&cpic=1

Nu als ik die opstart kom ik in mijn menu maar het touch screen werkt niet,
waar ik ook duw, er gebeurd niets...

Hij is volledig opgeladen via usb met mijn iMac.

Iemand die mij verder kan helpen?
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2576
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 14 aug 2014 20:13

Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.
Snicker
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 aug 2014 13:23

Berichtdoor Snicker » 06 sep 2014 17:21

Na lang wachten, van verkoper antwoord gekregen...moest hem eens opendoen en kabel naar touchscreen beter vast koppelen..probleem was direct opgelost!

Nu vraag ik mij af hoe ik via mijn mac daar goede software kan op installeren?
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2576
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 06 sep 2014 18:26

Die vraag past niet op dit forum, omdat dit toestel zonder software wordt geleverd en alle handelingen daarom omheen als illegaal kunnen worden bestempeld.

Als hint: [urlhttp://www.motor-forum.nl/forum/list_messages/387181/0/iGO-Primo-24-Motorcycle-Edition-1.html]kijk eens hier rond[/url]

Routes maken kan op basis van RouteConvertor for Mac, maar ook met Garmin BaseCamp en een OSM kaart.
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.

Terug naar “TomTom Rider's & GoClever Rider”



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers