Kaarten installeren op garmin gpsmap64

FAQ's over City Navigator, Topo en OnRoute kaarten, POI's (Nuttige Punten) en overige software onderwerpen.
Maltje
Berichten: 56
Lid geworden op: 22 mar 2015 11:51

Kaarten installeren op garmin gpsmap64

Berichtdoor Maltje » 08 jun 2016 14:50

Het lukt me niet meer zoals voorheen.
Ik installeer eerst mijn kaarten op mijn iMac.
Dan kies ik voor garmin mapinstall.
Nu krijg ik enkele mappen die geïnstalleerd kunnen worden MAAR ik kan ze niet in 1 keer installeren ik moet eerst alle gebieden aanduiden!!!
Voorheen moest ik dat niet doen en installeerde hij gewoon de hele kaart.
Wat kan er mis zijn?

mvg
Maltje
Berichten: 56
Lid geworden op: 22 mar 2015 11:51

Berichtdoor Maltje » 08 jun 2016 15:41

Het is opgelost.
Foutje in de software denk ik.
Als ik kies voor installeren op garmin zelf dan heb ik dus een vakje "aanpassen" dat ik kan aanklikken.
Als ik dat eerst doe,en nadien kies voor installeren op sd-kaart,dan werkt alles zoals het moet.

mvg
Maltje
Berichten: 56
Lid geworden op: 22 mar 2015 11:51

Berichtdoor Maltje » 08 jun 2016 18:28

Volgend probleem.
Ik heb 4 kaarten geïnstalleerd met mapinstall.
Maar nu zie ik op mijn gps dat ik maar 1file heb!!
In JavaWa device manager zie ik idd de 4 kaarten staan maar in 1 file!
Zoek ik nu in mijn gps,dan heb ik slechts 1 kaart die ik kan opzetten,deze heeft misschien de inhoud van alle 4 maar dit is toch niet wat het zou moeten zijn toch?

mvg
Maltje
Berichten: 56
Lid geworden op: 22 mar 2015 11:51

Berichtdoor Maltje » 08 jun 2016 19:35

En een map 1 voor 1 installeren lukt ook niet!!!
Er staat een kaart op de sd-kaart maar als ik de kaart aanzet,zie ik niets!!!!

mvg
Maltje
Berichten: 56
Lid geworden op: 22 mar 2015 11:51

Berichtdoor Maltje » 09 jun 2016 14:11

Oef heb het kunnen oplossen maar ik heb dit vroeger NOOIT gehad.
Ik installeer een kaart die het bestand gmapsup.img mee krijgt.
Als ik nu een 2 de installeer krijgt hij dezelfde naam waardoor er automatisch .temp wordt achter gezet.
Deze kaart is NIET te zien op mijn garmin.
Kaarten van naam veranderd en alles is dan ok.
Is dit normaal?Nee toch want heb dat probleem nog nooit gehad.

Het is een kaart van Italie/Frankrijk.Hoe kan ik deze vanuit Belgie testen?
Ik wil er zeker van zijn dat deze ter plaatse gaat werken.

mvg
Gebruikersavatar
Marco
Moderator
Berichten: 2652
Lid geworden op: 21 mar 2008 13:42
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Berichtdoor Marco » 10 jun 2016 01:24

Testen door in de systeeminstellingen de GPS op Demo modus te zetten (of bij een zumo op uit/off of gps simulatie aan).

En dan een plaats zoeken, naar details gaan en dan opgeven dat je naar die locatie wilt.
Of een route/koers starten en Ga geven,bij de vraag voor; "Gesimuleerd rijden?" gewoon nee geven en dan op de kaart kijken. De gps staat dan aan het begin van de route en kun je uit/in zoomen met de kaart van dat gebied in beeld.
Marco.

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav.

Zie ook ons GPS Cursus aanbod en YouTube kanaal
.

Terug naar “Kaarten, POI's en overige”



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers