Pagina 1 van 1

garmin drive 61 kaarten updaten

Geplaatst: 14 aug 2019 21:10
door Tomvanginkel1971
Hallo,
op al mijn nuvi toestellen heb ik altijd redelijk eenvoudig mijn kaarten kunnen updaten, nu heb ik een drive 61 gekocht met een geïnstalleerde kaart van zuid europa erop, ik wil deze kaart graag vervangen voor een complete europa kaart.
na een tijdje te hebben gepield heb ik voor elkaar gekregen dat ik aanvullende landen via OSM heb kunnen installeren op de sd kaart. iemand enig idee of dit anders kan? alvast bedankt voor het meedenken.

Re: garmin drive 61 kaarten updaten

Geplaatst: 15 aug 2019 19:04
door Marco
Ik begrijp dat dit toestel alleen City Navigator licentie heeft voor Zuid Europa? Als het wel voor heel Europa is, dan zou je met Garmin Express de regio kunnen veranderen van City Navigator.

OSM is voor A naar B niet altijd even geschikt, City Navigator kaarten zijn daar nog steeds erg handig in. Een alternatief kan zijn de Here applicatie op een telefoon in de auto of Google maps) is gratis en kaart is van dezelfde makers als de kaart in de Garmin. Kaart is op telefoon te laden (bij google ook).

Re: garmin drive 61 kaarten updaten

Geplaatst: 16 aug 2019 14:29
door Tomvanginkel1971
Garmin express wil alleen maar de geïnstalleerde kaart her-installeren een andere mogelijkheid tot veranderen van kaarten geeft het programma niet.
Als ik een andere Europese kaart (gmapprom) op de plek installeer geeft de drive 61 een melding dat er geen basiskaart aanwezig is op het toestel.
Is er geen trucje om het toestel voor de gek te houden?